Visie

Volgens Amburent is gezond en betrokken personeel het kapitaal binnen een bedrijf. Beleidsvorming op het gebied van ARBO en Health verschuift hoe langer hoe meer van reactief naar pro-actief. In onze visie dient een organisatie zich door de inzet van Amburent op beide uitersten voor te bereiden; van het afhandelen van een ongeluk, tot het actief meedenken over een gezondere organisatie.

Missie

Amburent combineert advisering en strategie op Health gebied met gespecialiseerde operationele medische activiteiten en detachering van medische professionals. Het bevorderen van de duurzame inzet van personeel, het beperken van verzuim en het vergroten van de arbeidsproductiviteit leidt tot een optimale situatie voor alle partijen.

Amburent Industrie organiseert de H in HSE. Wij verzorgen gespecialiseerde medische dienstverlening op tijdelijke locaties binnen de industrie en petrochemie. Door middel van een duidelijke bijdrage aan de arbeidsomstandigheden op locatie, geboden door betrokken zorgprofessionals, verzekeren wij onze opdrachtgevers van een optimaal Health beleid.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening voor de industrie & petrochemie? Lees dan hier verder >>

Amburent gezondheidszorg levert een flexibele schil van gespecialiseerde verpleegkundigen aan bureaus, organisaties en instellingen binnen de gezondheidszorg. Ons enthousiaste team van zelfstandige zorgprofessionals is voorzien van minimale overhead. Dit levert een scherp tarief op voor de opdrachtgever en leidt tot maximale verdiensten voor de werkzame verpleegkundigen.