Amburent is een organisatie van zorgprofessionals, voor zorgprofessionals. Amburent levert een flexibele schil aan zelfstandige, gespecialiseerde verpleegkundigen. Zij doet dit door de professional centraal te stellen en deze met zo min mogelijk overhead actief te laten zijn binnen de gezondheidszorg.

Amburent levert:

–       Ambulance verpleegkundigen

–       Spoed Eisende Hulp verpleegkundigen

Wij leveren een flexibele schil van gespecialiseerde verpleegkundigen aan bureaus, organisaties en instellingen binnen de gezondheidszorg. Ons enthousiaste team van zelfstandige zorgprofessionals is voorzien van minimale overhead. Dit levert een scherp tarief op voor de opdrachtgever en leidt tot maximale verdiensten voor de werkzame verpleegkundigen.

Volgens Amburent is de professionele relatie tussen zorgverlener en patient het allerhoogste goed. De rest is bijzaak. In de veranderende omgeving van de sector, is het van belang om zorgverleners te boeien en te behouden voor de zorg. Flexibele inzet en variabele werkomgevingen vormen een belangrijk component hierin. Amburent is van mening dat het kosteneffectief organiseren van flexibel werk voor gespecialiseerde verpleegkundigen leidt tot voordeel voor zowel patient, zorgverlener als opdrachtgever.

De inzet van gespecialiseerde verpleegkundigen van Amburent, leidt tot:

–       Het kosteneffectief organiseren van de flexibele schil binnen uw organisatie.

–       De inzet van ondernemende professionals met een grote drive.

–       Gewaardeerde verpleegkundigen die staan voor hun vak.