Is een BHV cursus of een BHV herhaling alleen het behalen van een certificaat, of is het bedoeld als een training waarbij iets geleerd moet worden? Amburent heeft ruime ervaring met het organiseren van BHV trainingen op maat. Daarmee bedoelen we dat er afgepast op de specifieke risico’s op uw locatie een training wordt georganiseerd óp uw locatie.

We zijn inmiddels een aantal jaar actief in de petrochemie, industrie en de chemie. In die sectoren hebben we dagelijks te maken met de specifieke risico’s die werknemers tegen kunnen komen. Verbranding door stoom, elektrocutie, chemische brandwonden, de omgang met gassen, beknellingen en werken in besloten ruimtes zijn enkele risico’s waar wij zoal op insteken. Amburent levert scholing op maat om medewerkers voor te bereiden op dit type specifieke calamiteiten. De trainingen worden uitgevoerd door medisch geschoolde medewerkers die ook daadwerkelijk ervaring hebben met deze problematiek. Tel daarbij op dat Amburent over alle middelen beschikt die nodig zijn voor dit type training, zoals brancards, ambulances, zuurstof, etc.

Samengevat kunt u in samenwerking met Amburent een professionele BHV scholing organiseren die aangepast is op uw bedrijfsvoering.

Wilt u een vrijblijvende kennismaking met Amburent? Dat kan via ons formulier >>